Werken bij Lampiris

Bij Lampiris hebben we onze eigen kijk op.

Stel je voor dat je de hele dag moet luisteren naar wat je baas vertelt. Erger nog, dat je geen initiatief mag nemen en enkel mag doen wat je gevraagd wordt. Zelf zien we dat helemaal niet zitten, en dus vragen we dat ook niet van onze mensen.

Wat vragen we dan wel? Dat je van aanpakken weet. Geen zever, gewoon doen. Je zoekt je weg en vraagt raad aan collega's. Onze vlakke hiërarchie zorgt dat er ruimte is voor wie zich wil ontwikkelen. Met opleidingen voor wie dat wil. Voor je het weet, ben je volledig mee met het reilen en zeilen op de energiemarkt!

Het succes van Lampiris is te danken aan onze mensen. Dankzij hen hebben al 800.000 klanten voor onze 100% groene energie gekozen. Die energie vinden we ook terug in onze medewerkers, maar ze is niet onuitputtelijk. Daarom zijn we op zoek naar versterking.

Een bedrijf dat inzet op talent!

 Wij zijn ons er ons van bewust dat elke medewerker potentieel heeft en focussen op ieders ontwikkeling.
Bovendien weten we dat onze medewerkers vol creativiteit zitten en willen bijdragen aan de ontwikkeling van onze diensten.

Werken bij Lampiris betekent toegang tot opleidingen, advies van experten en tal van ontwikkelingsmogelijkheden in een bedrijf in volle groei.

Dynamische, geëngageerde collega's!

Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot succes onze medewerkers zijn en onze aangename en professionele werkomgeving.

Ben je op zoek naar dynamische en geëngageerde collega's die jong van geest zijn?
Wil je een hechte en warme werkomgeving?
Dan is Lampiris je perfecte werkgever!

Spontaan solliciteren lampiris

Wil je spontaan solliciteren?

Neem contact met ons op!

Inschrijven

Student lampiris

Op zoek naar een studentjob of een stage?

Studentjob

Stage